A Vitalis szappankészítő manufaktúra mindennapjai.

Tavaszi megújulás természetesen

2017.09.05 17:32

Méregtelenítés természetesen

Tavaszi megújulás természetesen!

Rövidesen itt a valódi tavasz, a megújulás ideje! Előkerülnek a tavaszi ruhadarabok, amikkel kicsivel többet mutatsz meg magadból, ezért láthatóvá válnak a télen felszedett plusz kilók, kisebb bőrhibák.

Hogyan hozd tavasszal is legjobb formád?

A tavaszi megújulás első és legfontosabb lépése egy méregtelenítő kúra. Ez alatt nem csak a néhány felszedett plusz kiló távozik testedről, amiket a tél folyamán szedtél fel, hanem azoktól a méreganyagoktól is megszabadulhatsz, amik a téli ( valljuk be más ) táplálkozás miatt rakódtak le többek között a bőröd alatt!

A kúra tarthat 4-7 napig is akár, ez alatt csak folyadékot például ásványvizet, frissen préselt zölség- és gyümölcsleveket, méregtelenítő teákat fogyassz. A böjt hatása még hatékonyabb lesz infra szauna használatával.

Ha elég kitartó voltál a bőröd fellélegzik, üdévé és ragyogóvá válik, ráadásul a narancsbőrtől is megszabadulhatsz!

Ezután következhet a külsőd megújítása.

Bőröd megújítása bőrtípusodtól függetlenül fontos teendő, hiszen a megújulás a bőrödön a leglátványosabb. Ennek érekében tűzz ki magad elé egy célt, ami folyamatosan motivál. Ilyen cél lehet, hogy megszabadulsz a pattanásoktól és a mitesszerektől, mire elkezdődik a strandszezon, vagy hogy tavasz végére megerősíted a hajadat, de a száraz, igénybevett bőröd kézműves szappannal való ragyogóvá tétele is reális cél lehet. Valójában az a fontos, hogy legyen egy célod, amelynek megvalósításához tűzz ki határidőt!

Rajtunk nem fog múlni, mert céljaid eléréséhez segítséget nyújtunk termékeinkkel legyen az natúr szappan, vagy más natúr bőrápoló termék.

Mostantól fogyassz vitaminokban, rostokban gazdag könnyű ételeket, tulajdonképpen bármit, amit megkívánsz! Valószínűleg azt fogod tapasztalni, hogy egyre inkább keresed a szines, piros, zöld friss zöldségeket, amiket az idő előrehaladtával egyre inkább meg fogsz találni a zöldséges standokon.

Mozogj!

Használd ki a jó időt, mozdulj ki, és sétálj nagyokat a természetben. Ha biciklid is van iktass be túrákat. Jó mozgás a kertben elvégzendő tavaszi munka is. Ezek után fantasztikusan fogod magad érezni, ráadásul egyre jobb lesz a kondid is!

A jó zene, vagy egy jó könyv szintén teljesebbé teszi a napodat. Fordíts időt rájuk, mert a lelked is megújul általuk.

Egyszóval kellemes tavasz megújulást kívánunk Neked!