A Vitalis szappankészítő manufaktúra mindennapjai.

Frissen a legnagyobb melegben is!

2018.06.21 15:03

frissen a legnagyobb melegben is

Nyáron a meleg beköszöntével egyre többünknek okoz gondot az izzadás. Vannak olyan szerencsések, akik alig párologtatnak a legnagyobb melegben is, de vannak, akik már második napon töltött perc után legszívesebben visszaállnának a zuhany alá kedvenc natúr szappanjukkal.  Sok modernnek mondott készítmény hirdeti, hogy megszünteti az izzadást.

űNos, nem ez a jó megoldás, ugyanis a bőrünknek szüksége van a szellőzésre, az izzadásra, hiszen így hűti szervezetünket, s védi attól, hogy testhőmérsékletünk a normál érték  fölé emelkedjék. Éppen ezért nem az izzadást kell teljesen megszüntetni, hanem azt megakadályozni, hogy hónaljunkban elszaporodjanak azok a baktériumok, melyek a kellemetlen szagokat okozzák!

 

natúr dezodorral a testszag ellen

Alumíniummentes krémdezodoraink épp ezt a feladatot látják el! 


Természetes összetevői, mint a szódabikarbóna és a kukoricakeményítő, felszívják a nedvességet,  antibakteriális hatásuk megakadályozza a bacik elszaporodását. A kókuszolaj, a sheavaj és méhviasz az érzékeny bőr ápolásáról gondoskodik még ezen a kényes területen is, a hozzáadott illóolajok pedig biztosítják a kellemes és természetes illatot.  Ugorj fejest a nyárba, légy magabiztos, bárhol bármikor!