A Vitalis szappankészítő manufaktúra mindennapjai.

Vitalis kecsketejes szappanok és organikus vajak - a pikkelysömör ápolása

2017.09.05 17:50

Natúr szappanok

Vitalis kecsketejes szappanok és organikus vajak a pikkelysömör ápolása

 

Létezik természetes megoldás a pikkelysömör ápolására? Igen, létezik! A pikkelysömör ápolására, tüneteinek enyhítésére olyan termékeket, natúr szappanokat fejlesztettünk ki, amelyek beteg bőrre és egészséges bőrfelületre egyaránt használhatók!

 

Milyen anyagokat tartalmaznak kézműves szappanjaink a pikkelysömör leküzdésének érdekében?

 

  • Kecsketej. Nyugtatja és helyreállítja a bőr pH-értékét, valamint rendkívül hatékony az elhalt bőrréteg, a pikkelyek eltávolításában. Ha többet szeretnél tudni a Vitalis kecsketejes natúr szappanokról, illetve a bőrre gyakorolt hatásukról, kattints!
  • Gyógyászati kátrány, más néven ichtiol. A hámsejtek életciklusának lassításával megakadályozza, de legalábbis lassítja a pikkelyképződést. Az egyik leghatásosabb természetes anyag pikkelysömör ápolására a gyógyászati kátrány szappan.
  • Holt-tengeri iszap. Egy rendkívüli, és talán a legismertebb természetes anyag a pikkelysömör ápolására. Alkalmazása elősegíti a pikkelyek eltávolítását, és fantasztikusan regenerálja a bőrt. Kiválóan méregtelenít, erősíti a legyengült bőrszövetet és annak vérellátását.
  • 100% tisztaságú levendula illóolaj, rozmaringolaj,

 

Bőröd ápolására használj finomítatlan shea vajat! Ha többet szeretnél tudni  a bőrre gyakorolt hatásáról kattints!

Az étrended optimalizálása is fontos. Kerüld a mesterséges adalékokkal dúsított, finomított élelmiszereket! Fogyassz rost- és vitamindús, friss zöldségeket!