A Vitalis szappankészítő manufaktúra mindennapjai.

Szappan és shea vaj-befolyásolhatja a pikkelysömört?

2017.09.05 17:19

Kézműves natúr szappanok

Létezik természetes megoldás a pikkelysömör ápolására?

A pikkelysömör ápolására, tüneteinek enyhítésére olyan termékeket fejlesztettünk ki, amelyek a beteg bőrre, és az egészséges bőrfelületre egyaránt használhatók!

Milyen anyagokat tartalmaznak szappanjaink a pikkelysömör leküzdésének érdekében?

  • Kecsketej. Nyugtatja és helyreállítja a bőr PH értékét, valamint rendkívül hatékony az elhalt bőrréteg, a pikkelyek eltávolításában. Ha többet szeretnél tudni a Vitalis kecsketejes szappanokról, a bőrre gyakorolt hatásáról, kattints!

  • Gyógyászati kátrány, másnéven ichtyol. A hámsejtek életciklusának lassításával megakadályozza, de legalábbis lassítja a pikkelyképződést. Az egyik leghatásosabb természetes anyag pikkelysömör ápolására! Fekete szappan.

  • Holt-tengeri iszap. Egy rendkívüli, és talán a legismertebb természetes anyag a pikkelysömör ápolására! Alkalmazása elősegíti a pikkelyek eltávolítását, és fantasztikusan regenerálja a bőrt! Kiválóan méregtelenít, a legyengült bőrszövetet erősíti, és erősíti annak vérelátását.

  • 100% tisztasságú levendula illóolaj, rozmaring olaj, stb

Bőröd ápolására használj finomítatlan shea vajat! Ha többet szeretnél tudni  a bőrre gyakorolt hatásáról kattints!

Az étrended optimalizálása is fontos! Kerüld a mesterséges adalékokkal dúsított, finomított élelmiszereket! Fogyassz rost- és vitamindús, friss zöldségeket!