A Vitalis szappankészítő manufaktúra mindennapjai.

Kókuszolajjal a pattanások ellen - egy hét alatt győzelem!

2017.10.29 06:30

Kókuszolajos szappanok, krémek

 

 

Kókuszolajjal ápolta bőrét - egy hét elteltével látványos eredményt ért el

 

A kísérlet egyértelműen bizonyította a kókuszolaj varázslatos erejét.

A kézműves szappanok mellett más natúrtermékek jótékony hatásai is ismertek. Egy lány kókuszolajjal ápolta bőrét, és egy hét elteltével látványos eredményt ért el. A kísérlet egyértelműen bizonyította a kókuszolaj varázslatos erejét.

 

Általános tendencia, hogy a sminket vízzel vagy sminklemosóval távolítjuk el az arcunkról. Az igazság azonban az, hogy létezik erre egy ennél sokkal eredményesebb, afféle univerzális megoldás, ami nem más, mint a kókuszolaj. Egy kísérletező kedvű ifjú hölgy úgy döntött, egy hétig kókuszolajjal végzi a mindennapi rituálét annak érdekében, hogy kiderüljön, valóban csodaszer-e ez az anyag, ahogyan azt állítják róla?

Hayli Good – merthogy róla van szó – nemcsak a smink tökéletes és kíméletes eltávolítását várta a művelettől, hanem a pattanásait is szerette volna eltüntetni.

A kókuszolajjal történő mindennapi arcmosás eredményeit a következőkben foglaljuk össze:

A kókuszolaj antibakteriális hatással rendelkezik, emellett E-vitamin- és telítettzsírsav-tartalma is jelentős. Nemcsak gazdagon táplál, hanem gombaölő és antioxidáns hatása is köztudott. Hayli napról napra vezette, figyelte és rögzítette a változást, melyet a Bustle hasábjain osztott meg.

 

Hayli arca az egy hetes kókuszolajos kezelés előtt.

 

A lány elismerte, hogy nem várt kirobbanó sikert a kezeléstől, és külön probléma volt számára, hogy ne felejtse el minden nap beolajozni arcát. Az első napi olajos arcmosást követően azt tapasztalta, hogy szokatlanul puhává vált a bőre, ezért a szokásos arcápolót sem kellett használnia. A második nap nem hozott komolyabb változást, mindössze az a néhány száraz folt tűnt el, amelyek folyamatosan jelen voltak bőrén. A harmadik napon már jól láthatóan halványulni kezdtek a pattanásai is. A negyedik napon úgy érezte, hogy bőre még soha nem volt ilyen jól táplált, puha, a következő napon viszont megjelent 2-3 újabb piros pontocska, jelezve, hogy a kezelést folytatni kell. Egy hét elteltével elégedett volt az eredménnyel. Pattanásai jórészt eltűntek vagy elhalványultak, a kipirosodott, száraz felületeknek pedig nyomuk sem maradt.

 

Az eredmény egyértelmű: sugárzóan szép és egészséges bőr.

Váltsál te is megbízható vegyszermenetes bőrápolásra!

 

A csodás Hidegen sajtolt kókuszolajat itt találod meg nálunk kedvező áron.