Új jelszó kérése

A Vitalis szappankészítő manufaktúra mindennapjai.

Miután megismerkedhettél a kozmetikumokban található a környezetre és egészségedre egyaránt káros vegyi anyagokkal, most bemutatjuk, milyen hozzávalókból készülnek az igazi natúr szépítőszerek.

A szűz kókuszolaj másnéven hidegen sajtolt kókuszvaj a legjobb minőségű kókuszolaj, amit csak kívánhatsz a bőrödre és a hajadra! Unod a viszkető fejbőr kellemetlen érzését, a korpás, száraz haj nem túl esztétikus látványát? Az egyik legjobb természetes megoldás a szűz kókuszolaj. Könnyen felismered, mert ellenálhatatlan kókusz illatot áraszt ellentétben a nem hidegen sajtolt finomított kókuszvajjal. Utóbbi egyébként még roncsolhatja is bőröd, vagy hajad, mert a finomítás során gyakran alkalmaznak olyan vegyszereket, amelyeket nem minden bőrtípus tolerál.

Nagymamáink idejében a szappankészítés hasonlóan fontos tevékenység volt, mint a többi házimunka. Szerencsére manapság a boltok polcain óriási választék található szappanokból. De ha ennek ellenére kipróbálnád a szappankészítést ehhez nyújtunk ötleteket blog bejegyzésünkkel.

Tények a sörről a szépségápolás vonatkozásában.

A Nyugat-Afrika szavannáin őshonos karitéfa különlegessége nem csak abban rejlik, hogy a környezeti körülmények ellenére akár 300 évig is elélhet, hanem az, hogy minden része felhasználható. Maga a faanyag fűtőanyagként szolgál, gyümölcshúsa ehető, kérgéből, leveleiből, pedig gyógyhatású kivonatot készítenek. Az igazi csoda azonban a csonthéjas terméséből kinyerhető, sokoldalúan felhasználható shea vaj.

A természetes szappant ha kipróbálod nem cseréled le többé...

natur szappanA natúr szappanok természetes összetevőikkel, és kézműves gondossággal  táplálják a bőrünk. Így sokat tesznek nemcsak a bőr, de a teljes szervezet egészséges állapotának fenntartásáért.A natúr szappanokat leginkább az alapanyagaik miatt sorolják egy kategóriába. A natúr szappanok nem tartalmaznak kemikáliát. A natúr szappanok manufaktúránkban kézműves gondossággal készülnek. 

Az előző posztban megismerkedhettél jó néhány egészségkárosító hatású kemikáliával. Nézzük, bőröd milyen vegyi anyagokkal találkozhat még a napi tisztálkodó rutinod során.

A kecsketejes szappanok páratlan módon ápolják bőrödet. Használatuk után soha nem érzett puhasággal és tisztasággal válaszol bőröd kivételes gondoskodásodra!

Előző blogposztjainkban megismerhetted a leginkább kerülendő összetevőket, melyek krémjeidben, tisztálkodó szereidben rejtőzhetnek.

Felmerülhet benned a kérdés, hogy akkor mégis hogyan kerülhetnek bele ezek az anyagok a szépségápoló termékekbe?

2017.09.05 11:07

Időszerű kérdés manapság, hogy melyiket fogyasszuk?

 

/IMG_5686.JPG

Shea vaj az univerzális természetes bőrápoló.

A kecsketej fontos enzimeket, zsírokat tartalmaz, melyek különleges ápoásban részesítik bőröd.

Webáruház készítés