A Vitalis szappankészítő manufaktúra mindennapjai.

 

A túlzott faggyútermelés okozta zsíros bőr kihívás a mindennapi szépségápolásunkban.

Mit tehetünk azonban annak érdekében, hogy visszanyerjük bőrünk ragyogását és egészségét? Ismerd meg a természetes megoldásokat, amelyekkel tisztává teheted bőrödet, miközben szabályozod a faggyútermelést!

2020.07.22 18:07

Egyedi szappant szeretne a piacra dobni? Esetleg a céges rendezvényekre ajándékozna, vagy saját felhasználásra szeretne különleges szappanokat? Egyedi színnel, illat variációval, összetétellel? Cégünk örömmel segít megvalósítani az Ön elképzelését! A legésszerűbb megoldás, hogy a tervei valóra váljanak, a bérgyártás. Nekünk megvan a saját gyártósorunk, a megfelelő engedélyek, alapanyagok, és ami a legfontosabb, sokéves szakmai tapasztalat és képzettség.

Hatékony a Szappanos Kézmosás a Baktériumok Ellen

Ahogy a világ szembesült a Covid-19 kihívásaival, egy dolog még inkább előtérbe került: a megfelelő higiénia és a szappanos kézmosás fontossága. De vajon tényleg annyira hatékony, mint mondják? Fedezd fel velünk, és soha többé ne hagyd ki ezt a fontos lépést az egészséged érdekében!

Merülj el az évezredek által hagyott természetes szépség titkaiban! Fedezd fel a natúr kozmetikumok gyökereit és azok modern alkalmazását, hogy bőröd egészségesen ragyogjon!

 

 

2020.01.31 08:59

A testápolás fontossága elengedhetetlen. Testünk, lelkünk egészsége összeforrt, hiszen ha rendben van a lelkünk, bőrünk sugárzik, és ha csodás a bőrünk, örül a lelkünk. Tehát ha jól akarunk kinézni, jól kell érezni magunkat a bőrünkben.

Az ekcémáról számos tévhit kering a köztudatban.

Ki ne ismerné a napégés kellemetlen tüneteit?

Égő fájdalom, kellemetlenül húzódó bőr, és persze, ha védelem nélkül túlzásba vittük a napozást bizony elkerülhetetlen a bőr hámlása. Ez nem csak szépséghibát okozhat, hanem jelentős bőrbetegséghez vezethet. Ha már megtörtént a baj, a leégés fokozatától függően el kell kezdeni az otthoni gyógyító kezelést, végső esetben bőrgyógyász segítségét kell igénybe venni!

2018.06.20 12:47
2017.10.24 19:12

Ősz

 

 

 

Méregtelenítés természetesen

Tavaszi megújulás természetesen!

Natúr bőrápolási trükkök, ha akne, ekcéma, vagy pikkelysömör keseríti mindennapjaidat...

Az ekcéma legjelemzőbb tünetei: foltokban vörös, száraz bőrfelületek, melyek hámlanak, kellemetlenül viszketnek. Időközönként eltűnnek, de télen szinte biztosan újra jelentkeznek. Felnőtteknek, gyerekeknek, csecsemőknek egyaránt okozhat problémát ez a makacs bőrbetegség.

2017.09.05 11:07

Ásványvíz és csapvíz - melyik a legjobb választás a száraz bőr ápolásához?

 

Bőrbarát kecsketejes szappanokkal vegyszerek nélkül ápolhatod bőröd