A Vitalis szappankészítő manufaktúra mindennapjai.

Áldás a zsíros bőr számára - Faggyúmirigy működést szabályzó szappanok, amelyekkel újra ragyogóan tiszta és egészséges lesz bőröd!

2020.07.22 18:07

Egyedi szappant szeretne a piacra dobni? Esetleg a céges rendezvényekre ajándékozna, vagy saját felhasználásra szeretne különleges szappanokat? Egyedi színnel, illat variációval, összetétellel? Cégünk örömmel segít megvalósítani az Ön elképzelését! A legésszerűbb megoldás, hogy a tervei valóra váljanak, a bérgyártás. Nekünk megvan a saját gyártósorunk, a megfelelő engedélyek, alapanyagok, és ami a legfontosabb, sokéves szakmai tapasztalat és képzettség.

Felmérések szerint az emberek nagytöbbsége nem mos kezet étkezés előtt és hazaérkezés után. Bizonyítékok vannak arra, hogy csak minden hetedik embernek jut eszébe ez, pedig régóta ismert, hogy az alapos szappanos kézmosással megelőzhető a betegségek nagy része!

Kozmetikumokat évszázadok óta használ az ember.

A férfiak és nők már évezredekkel ezelőtt megváltoztatták külsejüket olajok és zsírok ásványi anyagokkal történő színezésével. Régészeti leletek bizonyítják, hogy 6000 évvel ezelőtt az ókori Egyiptomiak organikus kozmetikumokkal ápolták bőrüket, hajukat. Az idők folyamán az alapanyagok, összetevők jelentősen változtak, ám elmondható, hogy az ember különös figyelmet szentel fizikai megjelenésére. Bőrének illatososítása a mai napig fontos kozmetikai szempont.

2020.01.31 08:59

A testápolás fontossága elengedhetetlen. Testünk, lelkünk egészsége összeforrt, hiszen ha rendben van a lelkünk, bőrünk sugárzik, és ha csodás a bőrünk, örül a lelkünk. Tehát ha jól akarunk kinézni, jól kell érezni magunkat a bőrünkben.

Az ekcémáról számos tévhit kering a köztudatban.

Ki ne ismerné a napégés kellemetlen tüneteit?

Égő fájdalom, kellemetlenül húzódó bőr, és persze, ha védelem nélkül túlzásba vittük a napozást bizony elkerülhetetlen a bőr hámlása. Ez nem csak szépséghibát okozhat, hanem jelentős bőrbetegséghez vezethet. Ha már megtörtént a baj, a leégés fokozatától függően el kell kezdeni az otthoni gyógyító kezelést, végső esetben bőrgyógyász segítségét kell igénybe venni!

2018.06.20 12:47
2017.10.24 19:12

Ősz

 

 

 

Méregtelenítés természetesen

Tavaszi megújulás természetesen!

Natúr bőrápolási trükkök, ha akne, ekcéma, vagy pikkelysömör keseríti mindennapjaidat...

Az ekcéma legjelemzőbb tünetei: foltokban vörös, száraz bőrfelületek, melyek hámlanak, kellemetlenül viszketnek. Időközönként eltűnnek, de télen szinte biztosan újra jelentkeznek. Felnőtteknek, gyerekeknek, csecsemőknek egyaránt okozhat problémát ez a makacs bőrbetegség.

2017.09.05 11:07

Ásványvíz és csapvíz - melyik a legjobb választás a száraz bőr ápolásához?

 

Bőrbarát kecsketejes szappanokkal vegyszerek nélkül ápolhatod bőröd