A Vitalis szappankészítő manufaktúra mindennapjai.

Szappan bérgyártás

2020.07.22 18:07

Egyedi szappant szeretne a piacra dobni? Esetleg a céges rendezvényekre ajándékozna, vagy saját felhasználásra szeretne különleges szappanokat? Egyedi színnel, illat variációval, összetétellel? Cégünk örömmel segít megvalósítani az Ön elképzelését! A legésszerűbb megoldás, hogy a tervei valóra váljanak, a bérgyártás. Nekünk megvan a saját gyártósorunk, a megfelelő engedélyek, alapanyagok, és ami a legfontosabb, sokéves szakmai tapasztalat és képzettség.

A természet legjavát válogatjuk össze az általunk, hagyományos eljárással készült natúr szappanokban. Termékeink között különböző felhasználásra és minden bőrtípusra is kínálunk szappanokat. A kézműves szappanok előállítása során nem használunk mesterséges színezékeket és vegyszereket. Kézműves darabjaink adalékanyagait a természet ihleti, gyógynövénykivonatokat és őrleményeket, és növényi illóolajokat használunk. A formákba öntött szappanokat speciális körülmények között egy hónapig érleljük a bőrbarát pH-érték elérése érdekében!

A Vitalis Manufaktúrában 2013 óta nap, mint nap azon dolgozunk, hogy a legjobb minőségű, kozmetikai termékeket állítsuk elő a megrendelőink igénye szerint, keressen kozmetikum bérgyártásal kapcsolatban!

Ön megálmodja, mi szakszerűen elkészítjük a cégének, vagy a továbbértékesítésre szánt termékeket, szappanokat!

Rendelje meg Ön is, a növényi alapanyagokból, hagyományos eljárással készült szappanjainkat!

Elérthetőségeink:

+36 305314202

ugyfelszolgalat@vitalis-szappan.hu