A Vitalis szappankészítő manufaktúra mindennapjai.

A természet erejével

2018.06.20 14:23

Teafa

Ahogyan korábban már megírtuk nektek, a mitesszeres, zsíros bőrre hatékony megoldást nyújthat aktív szenes szappanunk, hiszen erős, és vegyi anyagok nélkül, kizárólag natúr összetevőkkel tisztítja meg a bőrt. Előfordulhat azonban, hogy az igazán makacs és kitartó pattanások begyulladnak. Ilyenkor már fertőtlenítésre és gyulladáscsökkentésre is szükség van. De ne ijedjetek meg, erre is van megoldásunk! 

 

Teafa te drága, te annyira sokoldalú!

Szeretnénk bemutatni nektek teafa szappanunkat, melynek hatásai közül csak néhányat emelünk ki, a teljesség igénye nélkül. Nyugtatja és fertőtleníti a gyulladt bőrt, szabályozza a faggyútermelést, tisztítja a pórusokat és növeli a bőr rugalmasságát. De a szappan még ennél is többre képes, a hajra is fantasztikus hatással van.

 

Nem is olyan bonyolult a szépségápolás – főleg ha egy készítmény több célra is felhasználható.


Akinek az arcbőre túl sok faggyút termel, nagyobb valószínűséggel hajlamos a hajzsírosodásra is – utóbbi pedig gyakoribb hajmosást eredményez, amitől viszont a hajvégek egyre szárazabbá válnak: ördögi kör. A teafa szappan még ezen is képes segíteni, hiszen a benne található marokkói Rhassoul agyag, és argánolaj képes regenerálni a hajat, míg a teafaolaj szabályozza a fejbőr faggyútermelését.Legközelebbi cikkünkben felvesszük a harcot a sokak által mumusként kezelt izzadással is. Ehhez is lesz egy-két szavunk és tippünk, szóval érdemes lesz követnetek minket.