A Vitalis szappankészítő manufaktúra mindennapjai.

Kecsketejes szappanokkal a bőröd egészséges és ragyogó szépségéért!

2017.09.05 14:09

Kecsketejes natúr szappan

 

 

 

Kecsketejes kézműves szappannal a bőr egészséges és ragyogó szépségéért!

A kecsketejes natúr szappanok páratlan módon ápolják a bőrt, amely soha nem érzett puhasággal és tisztasággal hálálja meg a kivételes gondoskodást.

Vitalis kecsketejes szappan – a tej élet, erő, egészség!

A kecsketej nem csak belsőleg hat jótékonyan a szervezetünkre. Természetes és különleges szépségápoló szerként ismert, így nem csoda, hogy a mintegy 35 %-nyi tartalommal a Vitalis kecsketejes szappancsalád egyik legfontosabb alkotóeleme.

A kecsketejes szappan a kisbaba bőrével is kíméletes

A kecsketejben lévő ásványi anyagok megegyeznek a bőr védőrétegében található anyagokkal, ezért a kecsketejes szappanok minden nap használhatóak anélkül, hogy szárítanák a bőrt.

A kecsketejes kézműves szappanok enyhén lúgos kémhatásúak, így természetes módon állítják vissza a bőr normál pH-értékét.

A kecsketej olyan, a bőr számára értékes anyagokat tartalmaz, mint az aminosavak, Q10 koenzim, A-,D-,B2-,B12-vitamin, vagy a különösen értékes mikroelemek, mint a kalcium, foszfor, magnézium, cink.

Több mint 70 féle zsírsav gondoskodik arról, hogy a jótékony hatású anyagok mélyen beszívódjanak a bőrbe. E zsírsavak olvadáspontja 35 Celsius-fok körüli, vagyis a bőr normál hőmérsékletén olvadnak. Így gondoskodnak arról, hogy a többi nélkülözhetetlen hatóanyag minél mélyebben fejthesse ki hatását!

Olvass tovább, mert még nincs vége!

A kecsketej az alfa-hidroxi sav, vagyis az AHA-sav TERMÉSZETES forrása, ami nagyon finoman hámlasztja a bőr elhalt hámrétegét,  így segítve az új bőr képződését.

Mindezt kémiai úton teszi, ezért a folyamat sokkal hatásosabb, mint a fizikai peeling, hiszen ez utóbbi pusztán a bőr látható részén végzi el a „feladatot”. Kecsketejes natúr szappan használatával nem áll fenn a veszély, hogy egészséges bőrt is eltávolítson, mert a folyamat csak az elhalt hámsejteket érinti.

A kecsketejes natúr szappan használata látványos eredményt hoz, hiszen az elhalt hámsejtek alól előbukkanó egészséges, bársonyos bőr sokkal szembetűnőbb, mint az egyéb módon ápolt bőrfelszín!

Tulajdonképpen nincs más dolgod, mint hogy a Vitalis kecsketejes szappanok rendszeres használatával fenntartsd a bőröd egészséges, ragyogóan tiszta, bársonyos állapotát!

 

Milyen bőrproblémák kezelésére alkalmasak a Vitalis kecsketejes szappanok?

·         Száraz, érzékeny bőr ápolása

·         Jótékonyan hathat ekcémára

·         Pszoriázis, azaz pikkelysömör ápolására is alkalmas lehet

·         Mitesszeres bőr kezelése

·         Pattanásos bőr tisztítása

·         Zsíros bőr ápolása

·         Vízhiányos bőr ápolása

 

Válogass bőrtípusod szerint Vitalis kecsketejes szappanjainkból!