Új jelszó kérése

A Vitalis szappankészítő manufaktúra mindennapjai.

2017.09.05 14:09
Kecsketejes szappanokkal a bőröd egészséges és ragyogó szépségéért!

A kecsketejes szappanok páratlan módon ápolják bőrödet. Használatuk után soha nem érzett puhasággal és tisztasággal válaszol bőröd kivételes gondoskodásodra!

Vitalis kecsketejes szappan

A tej élet, erő. egészség!

A kecsketej nem csak belsőleg hat jótékonyan szervezetünkre, de igazi természetes és különleges szépségápoló szer is egyben. Ezért  a Vitalis kecsketejes szappancsaládnak egyik fontos alkotórésze mintegy 35%-nyi tartalommal.

A tejben található ásványi anyagok megegyeznek a bőrünk védőrétegében található anyagokkal, ezért a belőlük készült kecsketejes szappanok minden nap használhatóak anélkül, hogy a bőrödet szárítanák!

A kecsketejes szappanok enyhén lúgos kémhatásúak, így természetes módon állítják vissza a bőr normál PH értékét.

A bőröd számára olyan értékes anyagokat tartalmaz a kecsketej, mint aminósavak, Q10 koenzimA-,D-,B2-,B12 vitaminokat, a bőr számára különösen értékes mikroelemeket kálcium, foszfor, magnézium, cink.

És hogy mindez mélyen beszívódjon a bőrödbe arról több, mint 70 féle zsírsav gondoskodik, melyek olvadáspontja 35 C fok körüli, vagyis normál bőr hőmérsékleten olvadnak, vagyis így gondoskodnak arról, hogy a többi nélkülözhetetlen hatóanyag minél mélyebben fejthesse ki hatását!

Olvass tovább, mert még nincs vége!

A kecsketej TERMÉSZETES forrása az alfa-hidroxy-acid savnak, vagyis az AHA savnak, mely nagyon finoman hámlasztja a bőröd elhalt hámrétegét,  így segítve az új bőr képződését.

Mindezt kémiai úton teszik, - ezért sokkal hatásosabb a folyamat, mint a fizikai peeling, hiszen az csak a bőröd látható részén végzi el a „ feladatot ” – így nem áll fenn az a veszély, hogy egészséges bőrt is eltávolítson, mert a folyamat csak az elhalt hámsejteket érinti.

A kecsketejes szappanok eredményei látványosak lesznek, hiszen az elhalt hámsejtek mögül előbukkanó egészséges bársonyos bőr sokkal szembetűnőbb, mint a rendszeresen ápolt bőrfelszín!

Tulajdonképpen nincs más dolgod, mint a Vitalis kecsketejes szappanok rendszeres használatával fenntartani bőröd egészséges, ragyogóan tiszta, bársonyos állapotát!

Tudtad, hogy milyen bőrproblémák kezelésére alkalmasak a Vitalis kecsketejes szappanok?

  • száraz, érzékeny bőr ápolása

  • Jótékonyan hathat ekcémára

  • Psoriázis pikkelysömör ápolása is alkalmas lehet

  • mitesszeres bőr kezelése

  • pattanásos bőr tisztítása

  • zsíros bőr ápolása

  • vízhiányos bőr ápolása

Válogass bőrtípusod szerint Vitalis kecsketejes szappanjainkból!

Webáruház készítés