Szappanok kombinált bőrre

A kombinált bőr különösen körültekintő ápolást igényel, hiszen más-más hatóanyagokat kívánnak az arc száraz, ill. zsíros, mitesszeres részei. Manufaktúránk kombinált gondoskodást nyújtó felhozatalában számos, értékes összetevőkkel dúsított natúr szappan közül válogathatsz, melyekből sokat nemcsak arctisztításhoz, hanem hajmosáshoz és bőrradírozáshoz is bevethetsz. Ha te is természetesen hidratált, ugyanakkor matt hatásra vágysz, rendeld meg még ma a kedvenc szappanod!

Nézet:
Sorrend:
 

Natúr szappanok vegyes arcbőrre

Legyen szó száraz-, zsíros- vagy kombinált bőrről, kellő odafigyelés mellett mindegyik könnyedén kezelhető. Utóbbira mégis érdemes nagyobb figyelmet fordítani: a zsírosabb területeket a faggyúmirigyek kordában tartásával halványíthatjuk, a dehidratált részeket pedig megfelelő folyadék-utánpótlással tehetjük simulékonnyá. 

Mindenképpen olyan készítmények között mazsolázgassunk, melyeket kifejezetten kombinált bőrre ajánlanak: ha kevésnek bizonyul a szappan használata, további kiegészítő termékeket is bevethetünk. Válasszuk ki kozmetikussal egyezetve a szappant, a tonikot és a bőrradírt is! A lemosót használjuk mindennap (akár reggel/este), az arcradírt heti 2-3 alkalommal.

 

Bőr, lélegezz!

Magas minőségű termékeink között olyan kombinált bőrre való szappanokat kínálunk, melyek természetes összetevőket tartalmaznak (körömvirág, kecsketej, csalán, sör). Ha te is leszámolnál már az elhalt hámsejtekkel és újra rugalmassá, élettel telivé varázsolnád vegyes arcbőrödet, akkor nézz körül webshopunkban!

 

Rátaláltál a kedvenc kézműves szappanodra? Rendeld meg most, és próbáld ki akár már holnap!