Szappanok száraz bőrre

Alábbi szappancsodáinkat speciálisan a száraz és vízhiányos bőr igényeit szem előtt tartva fejlesztettük ki. Az olyan organikus összetevők, mint a shea vaj, az olívaolaj, a kecsketej vagy a minőségi csokoládé tápláló hatóanyagokkal szépítik és táplálják az érzékeny bőrt is. Kézműves szappanjainkat bátran alkalmazhatod az arctisztítási rituálé során éppúgy, mint fürdésnél vagy tusolásnál. Szavazz te is a természetesen puha és ragyogó bőrre - rendelj webshopunkból baráti áron!

Nézet:
Sorrend:

Száraz a bőröm. Van megoldás?

A száraz bőr nem pusztán esztétikai problémát jelent, de az állandó viszketés, pirosodás akár egészségügyi gondokhoz (pl. fertőződéshez) is vezethet. A bőrszárazságot számos külső tényező kiválthatja: az emberek többsége általában ősszel és télen, azaz hűvösebb időjárás esetén tapasztalja, de akár egy rosszul megválasztott öblítő, a napsütés vagy a túlságosan kemény víz is okozhatja. A kínálatunkban szereplő gyengéd, natúr szappanok hatékony megoldást jelentenek bőrproblémáira.

 

A természet és a kézművesség erejével

Nálunk a legjobb helyen jársz, ha kemikáliák nélküli kezeléssel tennéd üdébbé bőrödet. A kínálatunkban szereplő szappanok a kecsketej, az étcsoki, a levendula vagy éppen a shea vaj jótékony hatását kihasználva segítenek. Ezek a kézműves termékek felfrissítik bőrödet és meggátolják, hogy elveszítse természetes vízkészleteit. A kíméletes hidratálásnak köszönhetően megszűnik a hámlás és a viszketés, miközben megindul a bőr természetes regenerálódása.

 

Böngészd végig gazdag kínálatunkat, és helyezd kosárba termékeink egyikét minél előbb - bőröd meg fogja hálálni a törődést!