Kézműves szappanok

Kézműves szappanok a családok szolgálatában

Kollekciónk megalkotásakor az az elv vezérelt minket, hogy minden bőrtípusra megoldást tudjunk nyújtani. Persze más és más táplálást, ápolást igényel a száraz, a zsíros és a vegyes bőrtípus, így jellegzetes problémáik is. Az általunk készített kézműves szappanok kizárólag természetes alapanyagokból készülnek, gondos kezek által, mit mi sem jelez jobban, mint hogy minden egyes szappant kézzel fektetünk az érlelő ládákba és időről időre egyenként ellenőrizzük minőségüket, hogy végül mindes egyes darab megkapja környetbarát csomagolását.

 

Nézet:
Sorrend:

Miért kell érlelni a kézműves szappanokat?

A válasz egyszerű: ha meghatározott ideig megfelelő hőmérséklet és páratartalom mellett érlelődnek a szappanok, nem csak a felesleges víz párolog el, de a Ph értékük is ideális lesz a bőr számára. Ezzel kapcsolatban pontos méréseket is végzünk, mielőtt csomagolásra kerülnének a termékek. 

A leghatékonyabb alapanyagok tárháza…

Alapanyagaink között megtalálod a kecsketejet, mint az érzékeny, száraz bőr felfrissítőjét. A gyulladáscsökkentő shea vajat, mint az ekcémás, viszkető bőr gyógyírét és persze gyógyhatásukról elhíresült növények kivonatait, mint a levendula vagy a dió. Minden kézműves szappan mesterséges színezék és illatanyag mentes, hiszen a cél, az egészséges és üde bőr mindennap!

Hogyan válassz bő kézműves szappan kínálatunkból?

Legfontosabb, hogy ismerd bőr típusod! Ebben segítségedre lesz bőrgyógyászod, kozmetikusod, de akár minket is kereshetsz segítségért. Ezek után már csak annyi dolgod van, hogy kézműves szappanjaink közül kiválaszd a megfelelő kategóriában szereplő szappanok valamelyikét. Igen, akár többet is, mert bőröd meghálálja a változatosságot!