Szappanok zsíros bőrre

A zsíros bőr ápolásának egyik alappillére a szappanos tisztítás. Nem mindegy azonban, hogy milyen összetételű szappanra esik a választásunk, hiszen a különböző bőrtípusok igényei is eltérnek egymástól. Zsíros bőrre kifejlesztett termékeink nemcsak a mattításban jeleskednek, hanem az aknéval, az ekcémával és a pikkelysömörrel szemben is eredményesen veszik fel a harcot. Válassz organikus teafa illóolajjal, holt-tengeri iszappal és aktív szénnel gazdagított natúr szappanjaink közül!

Nézet:
Sorrend:

Natúr szappannal a szép bőrért

A zsíros bőr tisztítása meglehetősen nagy körültekintést igényel, hiszen a fokozott faggyútermelés nemcsak esztétikai, hanem egészségügyi gondokhoz, aknés bőr kialakulásához is vezethet. A problémás bőrtípusba tartozóknak olyan tisztálkodószerekre van szükségük, amelyek kellőképp gondoskodnak a bőr hidratáltságáról, és hosszú távon sem növelik a már eleve erősebb faggyútermelést.

 

Kézműves szappan, a természetes megoldás

A manufaktúránkban kapható, természetes anyagokból készült szappanok a lúgos kémhatásnak köszönhetően kíméletesen, mégis hatékonyan tisztítják a bőrt. Nincs bennük semmilyen irritációt okozó káros anyag, sem kőolajszármazék. Az aktív szenet, a gyógyászati kátrányt, a hévízi és holt-tengeri iszapot vagy a teafa illóolaját tartalmazó natúr szappanjaink fontos szerepet játszanak a zsíros bőr ellen vívott mindennapi küzdelemben, mivel mélyen tisztítanak, és megkötik a zsírt, anélkül, hogy szárítanának.

 

Ismerd meg minőségi natúr szappanjainkat, és szabadulj meg a bőrproblémáidtól természetes úton!