Szappan

Válogass kedvedre manufaktúránk csodás kézműves szappanjai közül! Termékkoncepcióink megtervezésénél a család apraja-nagyjának igényeit szem előtt tartottuk, így nemcsak saját kedvencedet találhatod meg nálunk, hanem remek ajándékötletekkel is várunk. A szappankészítés során nagy hangsúlyt fektetünk a hagyományőrzésre, ugyanakkor az innovatív technológiákat és alapanyagokat is előszeretettel használjuk, hogy garantáltan természetes és hatékony kozmetikumokat alkothassunk meg vásárlóink örömére és egészségére. Tekintsd meg felhozatalunkat, és válaszd ki az ízlésedhez és bőrtípusodhoz tökéletesen illő natúr szappanokat!

A natúr szappanok térhódítása

A szennyeződések és baktériumok könnyűszerrel megtapadnak bőrünk felületén, éppen ezért igényel folyamatos törődést. Nem mindegy azonban, hogy milyen kozmetikumokat választunk erre a célra, illetve az elhalt hámsejtek eltávolítására. Lássuk a lehetőségeket!

 

Tucatnyi termék a boltok polcain

Az üzletekben számos száraz, zsíros- és vegyes bőrre is alkalmazható készítménnyel találkozhatunk. Ezek legtöbbje irritációt okozhat, egyeseknél allergiás reakcióit is kiválthat (bőrpír, szárazság, ekcéma). A habfürdőkben, tusfürdőkben, sőt szappanokban is káros anyagok, mesterséges vegyületek rejtőzhetnek. Utóbbiak ahelyett, hogy hozzájárulnának a bőr hidratáltságához (nem megfelelő összetétel esetén), inkább szárítják azt. Hiába a vonzó kinézet és a megnyerő illat - ne dőlj be a csomagolásnak!

 

Csak természetesen, tiszta forrásból

Hála a hagyományos készítési eljárásnak és a természetes alapanyagoknak, a kézműves szappanok megfelelő mennyiségű glicerint tartalmaznak: ez a vegyület felelős a vízpótlásért, a hidratáltságért. Az organikus készítmények állaga a szokásosnál „csúszósabb”, zsírosabb: a bennük rejlő növényi olajok táplálóan hatnak a mélyebb rétegekre is anélkül, hogy a pórusok elzáródnának. Tápláló olajokból, a természetben is előforduló gyümölcsökből, magvakból és növényekből készülnek – a lehetőségek száma végtelen.

 

Ha te is az organikus készítmények híve vagy, akkor érdemes közelebbről is megismerned manufaktúránk termékeit. Itt a levendula alapanyagú natúr szappanok mellett shea vajas, sőt vegán szappanokat is találsz. Fedezd fel a teljes készletet, és válassz a bőrtípusodnak megfelelően a kézműves szappanok közül!