Vitalis Törzsvásárlói Közösség

Vitalis Közösségünk tagjait folyamatosan megújuló kedvezményekkel, egyedi, csak számukra elérhető ajánlatokkal, testreszabott ajándékokkal, nyereményekkel jutalmazzuk.

Szeretnénk honorálni rendszeres vásárlásait, aktivitását webshopunkban, ezért létrehoztuk a Vitalis Törzsvásárlói Közösséget.

A Közösség tagjai még többet tudnak kihozni vásárlásaikból, hiszen felhalmozott pontjaik által választási lehetőségeik bővülnek.

Hogyan lehet a Törzsvásárlói Közösség tagja?

A Közösségi tagsághoz 150 pont elérése szükséges. Ekkor lesz tagja annak a csoportnak, amelynek tagjai Törzsvásárlói áron

vásárolhatnak termékeket, de más, kizárólag nekik kialakított kedvezményekben is részesülhetnek.

Hogyan működik a Vitalis Törzsvásárlói Közösség?

A vásárlások során minden megvásárolt termék után pontokat írunk jóvá pontgyűjtő számláján. A termékek megvásárlásásával

gyűjthető pontokat megnézheti a termékek ára alatt. Amikor a 150 pontot elérte automatikusan belép a Törzsvásárlói közösségbe.

A pontok gyűjthetőek, de be is válthatóak akár azonnal a vásárlás során.

Tájékozódjon termékoldalainkon, számoljon, mennyit spórolhat vásárlásakor, vagy gyűjtheti is pontait egy komolyabb kedvezmény eléréséhez!

Hogyan gyűjthetem pontjaimat?

A vásárlásokon kívül pontok járnak aktivitásáértért is. Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön törzsvásárló kedvezményeiről.

Ezzel 10 pontot gyűjthet.

Vásárolt termékeiről véleményt is írhat a termékoldalon 1 pontért.