Aktív szenes szappan

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:

5 (10 vélemény)
5
(10)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Még nem írt véleményt a termékről?

2020.02.04
 - 09:47
Zsíros, gyulladt, pattanásos bőrömmel rengeteget küzdöttem. Ez sajnos a serdülőkor után is jellemző volt rám. Nagyon sok kencét kipróbáltam, azonban a szenes szappanon kívül semmi sem segített. Napi használatával jelentősen csökkenteni tudtam a gyulladásokat, amely más, külsőleg használatos készítmény esetében, egyáltalán nem volt látványos. Ezen felbuzdulva párom is elkezdte használni borotválkozás után. Ez abban segített neki, hogy a borotválkozás utáni begyulladt tüszők az állán visszahúzódtak, leszáradtak. Bátran ajánlom azoknak, akik hasonló problémákkal küzdenek!
Előnyök: -
Hátrányok: -
Nagyné Ágota
Nagyné Ágota
2020.02.02
 - 11:17
A kamasz fiaim zsíros bőrére rendeltem az aktív szenes szappant. Két hetes használat után már sokkal tisztább a bőrük, a mitesszerek is kevesebbek lettek. Összességében elmondhatom, hogy már rövid idő alatt jelentősen javult a bőrük!
Előnyök: -
Hátrányok: -
Krisztián
Krisztián
2020.02.02
 - 11:12
Sokat küszködtem a pattanásokkal mitesszerekkel hosszú ideje. Voltak időszakok, csak emiatt nem mentem el társaságba, annyira elment az önbizalmam a bőröm miatt. Örökké zsírosan fénylett, tele volt mitesszerekkel, pattanásokkal. Hála Nektek ez már a múlté. Több, mint fél éves használat után ki merem jelenteni, hogy a Vitalis szenes szappan megoldotta kínzó problémámat! Most rendeltem a Vitalis Kátrány szappant is, mert arról is sok jót hallottam.
Előnyök: -
Hátrányok: -

Vélemény írása a termékről

aktív szenes szappan

Aktív szenes szappan

Értékelés: