Ajakápoló - Citrusliget

Ajakápoló - Citrusliget
890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 9 Ft

Szeretnél Te is érzékien telt, egészséges ajkakat?

Részletek

A szép ajkak tesznek a legvonzóbbá

Létezik vonzalomcsomag? Bizony létezik olyannyira, hogy a Louisville Egyetemen 15 éve foglalkoznak a vonzalom tudományával. kutatásaik eredményei arra utalnak, hogy mindent az ajkak döntenek el! Michael Cunningham professzor szerint, akit a vonzalom gurujaként emlegetnek, elmondta, a karcsú alak és a kimunkált test benne vannak a vonzalomcsomagban, de ami végül eldönti a kérdést és a legtöbb vágyat gerjeszti, az a kiszemelt személy ajka.

Ajkaid szépítéséhez az első és legfontosabb teendő a hidratálás

Ajakbalzsamunk kizárólag természetes összetevőinek köszönhetően páratlan hidratáló tulajdonságú. A cél érdekében olyan természetes anyagokkal dolgoztunk, mint a shea vaj, kókusz olaj, bio szőlőmag olaj. Használd napi rendszerességgel, és ajkaid hidratáltsága, csillogó szépsége magabiztossá tesz bármilyen helyzetben!

Ajakápoló és fényvédő egyszerre?

Ajkaidnak - mint a bőröd többi részének -  szüksége van fényvédelemre is! Az ajkaidon lévő hámréteg különösen érzékeny terület, ezért fontos, hogy megkülönböztetett figyelemben részesítsd! Éppen ezért egy remek természetes anyag gondoskodik ajkaid fényvédelméről, ami nem más, mint a méhviasz. A méhviasz továbbá hatékonyan fogja védeni a széltől és egyéb időjárás okozta viszontagságtól.

Könnyen cserepesedő ajkaid nem csak télen szorulnak ápolásra!

Feszül, cserepesedik, és keskenyebbnek tűnik, mint egyébként? Ez nem csak a te problémád! Ajkaid bőrének gondos ápolásra van szüksége, mivel nincsenek benne faggyúmirigyek, és hártyavékony. A Citrusliget ajakápoló friss és üde illatával, hosszan tartó hidratáló tulajdonságával régóta kedvence vásárlóinknak! Finoman krémes állagú, könnyen és azonnal beszívódó krém.

Ajakápolónk kizárólag természetes anyagokból vegyszer és pálmaolaj mentesen készülnek.

Alapja a termelői méhviasz, amely shea vajjal, szűz kókuszolajjal és szőlőmag olajjal kiegészülve nyújt hosszan tartó védelmet és ápolást ajkaid számára.

Friss, citrus illatáról 100% tisztaságú növényi narancs és citrom illóolajok gondoskodnak.

Összetétel: Cera Flava (méhviasz), Butyrospermum parkii butter (shea vaj), Cocos nucifera (Coconut) oil (kókusz olaj), Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil (szőlőmag olaj), Citrus Sinensis Oil (édesnarancs illóolaj), Citrus Medica Limonum Oil (citrom illóolaj)

 

 

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!