Kategóriák

Termékek


Fekete natúr szappan
Fekete natúr szappan

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
4
Gábor
2018.10.02 21:46
Sokat hallottam a kézműves szappanok jótékony hatásáról, és mivel nekem pattanásos, zsíros a bőröm, tettem egy próbát a fekete szappannal. Kicsit tartottam a gyógyászati kátrány illatától, de gyorsan megszoktam, mostanra megszerettem. Már az első arcmosás után éreztem, hogy mennyivel tisztább lett a bőröm. Egy hét után szemmel láthatóan kevesebb lett a gyulladt pattanás, és a mitesszerek is kevesebben lettek. Köszönöm a gyors kiszállítást!
Előnyök: -
Hátrányok: -
3
Bori
2018.03.10 12:55
Gyorsan megszeretem, mert hatékonyan megszünteti bőröm zsírosodását! Három éve folyamatosan használom, ezért mindig újra rendelek a Vitalistól! Eleinte azért vásároltam ezt a szappant, mert tele voltam gyulladt piros pattanásokkal, amik nem csak csúnyák voltak, de sokszor fájdalmat is okoztak.Néhány hónap elteltével viszont a gyulladások megszűntek és azóta a kozmetikusom, is szóvá tette, hogy nagyon szép lett a bőröm.
Előnyök: -
Hátrányok: -
2
Edit
2017.11.26 10:19
A Fekete szappannal biztos, hogy megtaláltam a pattanások elleni csodaszert. Határozottan jót tett az önbizalmamnak is., mert a bőröm hihetetlen változáson ment keresztül.

Előnyök: -
Hátrányok: -
1
István
2017.11.15 11:26
Évek óta rendelem a fekete szappant, a Vitalis manufaktúrából, és csak ajánlani tudom azoknak, akiknek pattanásos zsíros a bőre!
Előnyök: -
Hátrányok: -
Webáruház készítés