Shea vaj

A shea vaj minden variánsában a fiatalság eszköze az arc számára. Az Afrika vidékéről eredő shea vajat a modern szépségápolás még csupán most kezdi ténylegesen megismerni és értékként néznek a finomítatlan shea vaj sok tulajdonságára. A finomítatlan shea vaj naturális kezelője az égési sérüléseknek, míg a finomított shea vaj csodát tesz a kiszáradt bőrrel. Nem is furcsa, hogy tucatnyi termék papírján fellelhető a feldolgozott shea vaj, mint összetevő. A finomítatlan shea vaj fantasztikus hozzávalója lehet szappanoknak és kozmetikumoknak is, hisz csökkenti a hegeket is.
Nézet:
Sorrend: