Fórum

Zsíros bőr
4
Szalacsi Zoltán Vitalis Szappan
Kedves Kata!
Gyakori bőrprobléma a tied, talán ezzel keresnek meg legtöbben. A Fekete szappant, és a Tengeri sószappant ajánlom felváltva használni. A fekete szappan hatóanyaga a gyógyászati kátrány, amely optimalizálja a faggyúmirigy működést, a sószappan pedig segít tisztán tartani a pórusaidat. Ha komplexebb megoldást keresel, a Problémamentes bőr csomagunkat tudom ajánlani.
3
Kata
Nagyon zsíros a bőröm. Érdeklődni szeretnék tőletek, hogy melyik szappant javasoljátok számomra. Gyakran szokott pattanás is kialakulni főleg a homlokomon, az államon, az orrom környékén. Köszönöm a választ.
Kata
2
Péter Magda
Hasonlóak a tapasztalataim a fekete szappannal. Én a serdülő fiamnak rendeltem, és hatásosnak bizonyult. Az illatát is hamar megszokta.
1
Hoffmann István
Konkrétan a zsíros bőrömre kerestem férfias illatú szappant. A Vitalis ügyfélszolgálat a fekete szappant ajánlotta, amit meg is rendeltem. Jó választásnak bizonyult, mert ezzel a szappannal fürdök, mosom a hajam, borotválkozok, az illata egy kissé szokatlan volt, de már megszoktam. Már a negyediket használom és maradéktalanul elégedett vagyok vele.
Hozzászólás a témához
Név
E-mail
Hozzászólás