Új jelszó kérése

A Vitalis szappankészítő manufaktúra mindennapjai.

2017.09.05 16:03
Natúr szappan, a bőrünk természetes támogatója

natur szappanA natúr szappanok természetes összetevőikkel, és kézműves gondossággal  táplálják a bőrünk. Így sokat tesznek nemcsak a bőr, de a teljes szervezet egészséges állapotának fenntartásáért.A natúr szappanokat leginkább az alapanyagaik miatt sorolják egy kategóriába. A natúr szappanok nem tartalmaznak kemikáliát. A natúr szappanok manufaktúránkban kézműves gondossággal készülnek. 

Szabad péntek, szabad szombat, szabad szappanozni…

hangzik a jól ismert mondóka, melyet mindannyian lelkesen énekeltük kiskorunkban.


Azóta, hogy állunk a szappanokhoz?

Mi is a natúr szappan?

natur szappan a bőrünk egészségéértArra kerestük a választ, hogy miért is érdemes újra elővenni a két tenyér közötti habosítás remek szokását, avagy miért is jó natúr szappant választani a napi tisztálkodási rutinunkhoz.

 

Ma már az emberek többsége a tusfürdőt részesíti előnyben, hiszen használata egyszerű, tárolása praktikus, az üzletek polcain pedig a bőség zavarával szembesülünk a választékot illetően.

 

Azonban szerencsére egyre növekszik azok száma, akik az egészségtudatos szemlélet jegyében a bőrükre is gondolnak.

Hiszen bőrünk a maga 1,5-1,8 m2-es kiterjedésével a legnagyobb méretű szervünk. Legfontosabb funkciója, hogy megvédjen minket a káros külső behatásokkal szemben, legyen az napsugárzás, mechanikai sérülés veszélye vagy akár kórokozó. Többek között fontos szerepet játszik a hőszabályozásban, valamint a tapintás, a hő és a fájdalom érzékelésében.

 

 

A natúr szappanok pedig megadják bőrünknek a jól megérdemelt törődést


Egy lépésben gyengéden tisztítanak, és a természet adta jótékony hatóanyagokban gazdag összetevőikkel táplálják a bőrt. Lúgos kémhatásukkal kíméletesen tisztítanak, fertőtlenítenek, eltávolítják a nem kívánt kórokozókat és elhalt hámsejteket.


A tiszta bőr jobban magába szívja és hasznosítja a tápanyagokat.

A szappanok fő összetevői a növényi olajok és vajak gondoskodnak a megfelelő ápolásról, hidratálják, értékes elemekkel töltik fel, ezáltal a bőr visszanyeri rugalmasságát, egészséges ragyogását.


A természetes minőségi növényi illóolajok aromaterápiás jellegüknél fogva testre-lélekre egyaránt jótékony hatással vannak. Ellazítják izmainkat a mentol tartalmúak. Megnyugtatják idegeinket a nyugodt alvásért felelnek, a levendula illóolajok, vagy éppen jó kedvre derítenek, felpörgetnek egy álmos reggelen a citrusfélék olajai.


kecsketejjel dúsított szappanok extra hidratálásban részesítenek, a bennük megtalálható ásványi anyagoknak köszönhetően a bőr újra puhává és életté telivé válik.

Ezek az összetevők a természet kincsei, erejükkel az egészséges bőr öngyógyító folyamatai újra kiegyensúlyozottan működnek, megfelelő állapotban tartva védőpajzsunkat a bőrt.

Hát miért ne adnánk meg bőrünknek a natúr szappan támogatását, ha ez ilyen egyszerű?

 

Vitalis kézműves szappanok széles kínálata, amelyek mindegyike natúr szappan is egyben, lehetőséget ad arra, hogy mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelő bőrtápláló szappant, mert a szép és egészség bőr nem kiváltság többé.

Webáruház készítés