Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


Jojoba olaj 50ml

Raktárkészlet: 16 db
Jojoba olaj 50ml
1 800 Ft1800

Vitalis Törzsvásárlói Ár: 1620 Ft

Hatóanyag: hidegen sajtolt 100% tisztaságú, hígítatlan jojoba olaj

Mire használhatod?

  • Éjszakai hidratáló olajként
  • Arcápoló olajként
  • Zsíros, pattanásos, aknés bőrtípusra
  • Szemkörnyék ápolás
  • Sminklemosóként
  • Hajvégek ápolása
  • Hajpakolás
  • Ajak ápolás
  • A jojoba olaj univerzális luxus olaj, amely gazdagon ápolja bőröd és hajad egyaránt!

    Hihetetlennek tűnik, de igaz: a jojoba olajat száraz, és zsíros bőrre egyaránt használhatod! Tulajdonképpen valamennyi bőrtípusra kiváló megoldást nyújt.

    A hidratáló olaj.

    A jojoba olaj egyik legfontosabb tulajdonsága a hidratálás képessége! A bőrt puhává, rugalmassá, bársonyossá varázsolja, és segít annak hidratáltságának megőrzésében.

    Mitől válik kiváló bőrápolóddá a jojoba olaj?

    Nagyon lényeges a jojoba olaj felépítése, amely nagymértékben hasonló a bőr által termelt faggyúhoz. Képes szabályozni a faggyú mirígyek működését, így biztosítva a bőr tökéletes hidratáltságát. Mivel megköti a vizet a bőr mélyebb rétegeiben növeli annak rugalmasságát. Ezen tulajdonságai miatt a kozmetikai gyárak előszeretettel alkalmazzák ajakápolókba, szemkörnyék ápoló készítményekbe, hajbalzsamokba.

    A hajkondicionáló olaj. 

    A jojoba olaj nem csak a bőr felhámját erősíti, hanem a haj egészségét is segít megőrizni. Rendszeres használata megakadályozza a hajvégek töredezettségét, dús, fényesen csillogó hajat eredményez. Megszünteti a fejbőr viszketését, korpásodását és csökkenti a hajhullást.A jojoba olaj könnyen felszívódik, nem okoz allergiás reakciót.

    További rendkívüli tulajdonsága, hogy hatásos az aknét okozó baktériumok ellen is!

    Nincs más dolgod, mint a problémás bőrfelületet átsimítani jojoba olajjal, az eredmény nem marad el! A faggyúmirigyek működése normalizálódik, megszűnik a kellemetlen, zsíros tapintású, olajosan csillogó, fakó bőrfelület. Helyette egészséges, gyulladásra, pattanásokra kevésbé hajlamos bőr lesz a jutalmad.

    A jojoba olaj viaszos jellege miatt nem hagy zsíros érzetet a bőrödön, ennek ellenére biztosítja azokat az összetevőket, amelyek szükségesek a bőr hidratáltságának megtartásához.

    Használhatod epilálás, borotválkozás után is.

    A jojoba olajat alaposan masszírozd be a borotvált felületbe. Segít megelőzni a szőrtüsző gyulladást, csökkenti a bőrpírt, és a kiütéseket.

    Az arctisztító olaj.

    A jojoba olaj kiválóan alkalmas bőrtisztításra, sminklemosásra. Csepegtess vattára néhány csepp olajat, és ezzel simítsd át a tisztítandó felületet. A sminkek, kozmetikumok szárító hatását is megszünteti.

    Egy kis jojoba olaj történet

    A jojoba a szegfűfélék rendjébe tartozó család egyetlen képviselője. 1-2,5 m magasra növő cserje a  Közép-Amerikai Mexikó, Arizona, Kalifornia sivatagos területein honos. Magjáért, olajáért ipari mennyiségben termesztik. Olaját elsősorban a kozmetikai iparban használják.

    A jojoba cserje diószerű terméséből kivont jojoba olajat már a Közép-Amerikai indiánok is jól ismerték. Használták gyógyszerként sebek fertőtlenítésére, a bőr napfény elleni védelmére, haj-és bőrápolásra egyaránt.

    A jojoba olaj iránt napjainkba olyan mértékben megnövekedett a kereslet, hogy az amerikai kontinensen, Ausztráliában, Izraelben ipari méretű ültetvényeket hoztak létre. Eredeti formájában a jojoba olaj olvadáspontja 7 celsius fok. Magas antioxidáns tartalmánál fogva nehezen oxidálódik, vagyis nehezen avasodik, ezért hosszú ideig eltartható. A belőle készített natúr kozmetikumok eltarthatóságát növeli. Nem fényérzékeny, ezért a nyári, nappali készítményekhez is kiválóan alkalmazható.

     

     

     

     

     

  • Címkék
    jojoba olaj
    Raktárkészlet
    16 db
    Cikkszám
    VJO01
Webáruház készítés